TMA23 Aftermovie

TMA23 s-s desfășurat într-un spațiu urban special creat pentru această ocazie, care a fost transformat într-o adevărată junglă a muzicii, în parcarea VIP - Iulius Town în data de 23 septembrie 2023. TMA23 a invitat artiștii din județul Timiș să participe la etapa de nominalizare, în care au avut oportunitatea de a-și exprima talentul și creativitatea în fața unei audiențe entuziaste. Pentru desemnarea câștigătorilor TMA23 a ales un sistem bazat pe votul public. Publicul a putut vota favoriții prin intermediul platformei social media Facebook, #TMA23_VOT, acest vot contând în proporție de 100%.

TMA23

Cu o abordare captivantă, sunet - imagine, festivalul oferă un spectacol muzical memorabil, dar și o ceremonie de premiere prin care dorim să recunoaștem și să onorăm artiștii locali pentru contribuția lor remarcabilă la scena muzicală din Timiș oferindu-le următoarele premii:

Vocal Artist – Female, Vocal Artist – Male, Duo DJs, Opera, EDM, Techno, Deep House, Retro, Muzică de Petrecere, Muzică Populară, Wedding Crashers, Cover Band, Rock, Trap , Hip Hop, Drum & Bass, Reggae, New Talent, Resident DJ Hero, Outstanding Contribution, Best Producer/Songwriter.


LOCAȚIA

TMA23 s-a desfășurat într-un spațiu urban special creat pentru această ocazie, care a fost transformat într-o adevărată junglă a muzicii, în parcarea VIP - Iulius Town în data de 23 septembrie 2023.

CONCURSUL

TMA23 a invitat artiștii din județul Timiș să participe la etapa de nominalizare, în care au avut oportunitatea de a-și exprima talentul și creativitatea în fața unei audiențe entuziaste.

VOTUL

Pentru desemnarea câștigătorilor TMA23 a ales un sistem bazat pe votul public. Publicul a putut vota favoriții prin intermediul Facebook la adresa: #TMA23_VOT, acest vot contând în proporție de 100%.

VIP

Pentru a oferi o experiență exclusivă, TMA23 a inclus un VIP Corner, unde atât artiștii nominalizați, partenerii, sponsorii, cât și invitații speciali au avut acces la zone privilegiate.

PARTICIPARE

Cu o abordare captivantă, sunet - imagine, festivalul oferă un spectacol muzical memorabil, dar și o ceremonie de premiere prin care dorim să recunoaștem și să onorăm artiștii locali pentru contribuția lor remarcabilă la scena muzicală locală.

icon

25

Artiști Invitați

icon

40

Parteneri

icon

125

Artiști Concurenți

icon

5000

Participanți

PARTENERI

Ne bucurăm să anunțăm că TMA beneficiază de sprijinul unor parteneri și sponsori de încredere, care împărtășesc pasiunea noastră pentru promovarea talentului local și susțin evenimentul prin resurse și experiență.

Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo